Nyuddannet i Kolding

Skab værdi med en nyuddannet

I Kolding Kommune har vi et stort fokus på at øge kontakten mellem vores dimittender og erhvervslivet, da vi ser et stort potentiale i at styrke samarbejdet mellem virksomhed og nyuddannede. 

Som virksomhed er der mange fordele ved at ansætte en nyuddannet. Med sig har de ofte den nyeste viden indenfor et felt. Samtidig er de åbne overfor at lære nye ting og videreudvikle kompetencer, så de passer perfekt ind i det konkrete job. På den måde kan nyuddannede kandidater hurtigt blive en god investering for din virksomhed.

I Kolding udvikles de studerende fagligheder i et tæt samspil med erhvervslivet og offentlige organisationer, og derfor står vores dimittender står klar til at bringe deres kompetencer i spil og skabe værdi fra dag 1. 

Få skabt det helt rigtige match 

På alle uddannelsesinstitutionerne i Kolding står der personer klar til at hjælpe dig med at finde den rette kandidat til din virksomhed. 

Kontakt SDU hvis du vil ansætte en akademisk dimittend 

SDU Karrierecenter

Kontakt karrierecentret på IBA Erhvervsakademi Kolding på iba@iba.dk og telefon 72 11 82 43.

IBA Karrierecenter 

Kontakt Designskolens karrierecenter. 

DESIGNSKOLEN KOLDING

Kontakt UC SYD 

UC SYD

I Kolding har vi et unikt samarbejde mellem Kolding Kommune, Business Kolding og de videregående uddannelsesinstitutioner. Vi arbejder målrettet på initiativer der får byens nyuddannede dimittender hurtigere i job.