Nyt forårsprogram i Hard Skills Station

Created: 23. februar 2023
Hard Skills Station er for alle studerende og alumner på Campus Kolding

Boost dine faglige kompetencer med det nye forårsprogram fra Hard Skills Station!

Der er godt nyt for studerende på Campus Kolding, der ønsker at styrke deres faglige kompetencer! Hard Skills Station har netop lanceret det nye program for forårssemestret, og det favner bredt indenfor både  programmering, droner, datavisualisering, design og marketing! 

Initiativet er gratis for studerende, men det er vigtigt at tilmelde sig for at være sikret en plads. Det fulde program og muligheden for tilmelding kan findes her: https://campuskolding.dk/studieliv/hard-skills-station/ 

Et kig ind i programmet: 

Ruby on Rails Workshop

Den 8. marts starter programmet med en hands-on workshop om Ruby on Rails, hvor du vil lære grundlæggende kodning og teknologisk innovation. Læs mere her.

Droneworkshops

Den 22. marts og 24. maj vil der være mulighed for at lære at flyve droner. Her vil fokus være både teoretisk og praktisk, og vi skal flyve dronerne i Kolding Marina. Læs mere her.

Datavisualisering

Der vil være tre workshops om data og visualisering, hvor du vil lære at håndtere og analysere data mere effektivt, lave dataanalyse og datarapportering samt bygge et dashboard i Power BI. Disse workshops er perfekte for studerende, der ønsker at styrke deres analytiske færdigheder. Ved deltagelse i alle tre workshops, modtager man et micro-credential. Læs mere her.

ChatGPT in Action

Den 29. marts vil der være en hands-on programmeringsworkshop med ChatGPT, hvor du vil lære at bygge og programmere en chatbot fra bunden. Denne workshop vil give dig en dybere forståelse af AI og dens anvendelser i industrien. Læs mere her.

Kreativt design

Hard Skills Station tilbyder løbende workshops inden for kreativt design, herunder illustrator og laser-cutter, samt video editing. Disse workshops vil give dig mulighed for at forbedre dine kreative færdigheder og lære mere om, hvordan man kan skabe visuelt imponerende indhold. Læs mere her.

Marketing

Endelig vil der i foråret være kurser i marketing funnels og green marketing. Disse kurser vil give dig en dybere forståelse af, hvordan man kan øge virksomhedens indtjening og samtidig minimere dens miljøpåvirkning.

Hard Skills Station er en platform, der giver studerende mulighed for at opkvalificere deres faglige kompetencer og lære nye færdigheder fra eksperter inden for forskellige felter. Samarbejdet med virksomhederne i Kolding sikrer, at alle workshops er tilpasset de færdigheder og viden, der er nødvendige for at kunne indgå på arbejdsmarkedet i Kolding og omegn.

Har du spørgsmål eller et ønske om andre kurser? Kontakt projektleder, Biljana Seier på bc@sdu.dk

Du kan også følge Hard Skills Station på Instagram og Facebook