SDU Kolding

På Syddansk Universitets campus i Kolding bliver du en del af et tæt og dynamisk uddannelses- og forskningsmiljø.

SDU Kolding er Koldings største uddannelsesinstitution. Stor nok til at have et godt uddannelsestilbud med uddannelser inden for design, IT og kommunikation, entreprenørskab, erhvervsøkonomi og turisme – men samtidig ikke større end de fleste kender hinanden, og det sociale miljø fungerer optimalt.

SDU Kolding tilbyder en række bacheloruddannelser, der alle giver mulighed for, at du kan fortsætte på en kandidatuddannelse, og på den måde kan du færdiggøre hele din uddannelse i det tætte og innovative forsknings- og uddannelsesmiljø i Kolding.

Mange forbinder universitetsundervisning med kæmpe auditorier og lange, teoritunge forelæsninger. Den slags får du også hos SDU. Men forelæsningen er kun én blandt mange undervisningsformer på det moderne universitet. Rigtig meget af undervisningen foregår på mindre hold og er dialogbaseret. Som universitetsstuderende har du både indflydelse på og et eget ansvar for din læring. Hér kan du forfølge de emner og den faglighed, du brænder allermest for. Og du kommer både i dybden og får det store overblik.

Du kan læse mere om vores mange uddannelsestilbud og campus i Kolding på sdu.dk

Kontakt

Universitetsparken 1, 6000 Kolding
Tlf: 6550 1000