Få et hurtigt overblik over foreninger for og af studerende
Oversigten er dynamisk, og der vil løbende komme flere foreninger.  

Har du en virksomhed, der tilbyder studierabat?
Send gerne et hint til studiebykoordinator Malu Uldall Møller på mulm@sdu.dk så får din forening en plads i oversigten.

 

IBA Student Life
Organisation, der står for sociale arrangementer for de studerende på IBA. De planlægger sportsaktiviteter, filmaftener, ture,
fester m.m.

Kongressen
IBA’s nye flotte bygning rummer naturligvis også en fredagsbar.
Hvis du er på udkig efter en kold fra kassen en fredag eftermiddag, er det i Kongressen, du skal hænge ud.

SDU Sport
Her er der mulighed for at gå til fodbold og håndbold eller selv starte en sportsaktivitet op, hvis der er efterspørgsel.


SRK
De Studerendes Råd i Kolding er det sociale organ på SDU Kolding, som varetager de mindre faglige interesser hos de studerende. SRK står for det sociale liv på campus.

Ubåden
De studerendes fredagscafé på SDU Kolding, hvor det er muligt at drikke en kold øl eller sodavand og spille spil, bordfodbold eller deltage i forskellige sociale arrangementer.

FUK
Festudvalget på SDU i Kolding, der står for at planlægge de store fester på campus.

DSR
Den lokale studenterforening, der arbejder for at skabe de bedste forhold for studerende på Designskolen Kolding.

Slottet
De studerendes fredagscafé på Designskolen Kolding. Der er mulighed for at købe kolde øl og sodavand og hænge ud med sine medstuderende. Slottet har også en pram, som alle studerende må låne på tværs af uddannelsesstederne.

Fredagsbaren UC SYD
UC SYD’s fredagbar er faktisk Koldings største og åben for alle studerende. Her kan du naturligvis også slukke tørsten, spille spil og hygge med dine medstuderende.

Food:RE:formers
En forening, der samles om en fælles passion for at mindske madspild. De har tilholdssted i det kreative værksted Bygning 5.

Trapholt Ung
Gruppe af unge, der står for at arrangere arrangementer for unge i samarbejde med kunstmuseet Trapholt.

HAU
En netværksforening for designstuderende, der tilbyder kompetencegivende kurser og workshops samt laver sociale arrangementer. Se deres events og hvordan du bliver medlem på haunetwork.dk

Pay & Play med Kolding Volleyball Klub
Kom og spil et slag volley til en flad tyver. Hver lørdag fra 29.august til 12. december. For mere info tjek Facebooksiden for Kolding Volleyball Klub eller skriv til info@kolding-vk.dk kl. 10-12. UC SYD’s sportshal. Pris 20 kr. pr. gang.

Campus Kolding Running
Vil du gerne i gang med at løbe, eller er du allerede erfaren løber og vil gerne have nogen at løbe med? Så skal du være med i løbefællesskabet i campusområdet. Løbeklubben mødes hver onsdag kl. 16.00 foran IBA’s hovedindgang. Kontakt Gitte
Larsen grla@iba.dk for mere info. Deltagelse er gratis.

6000 planter
6000 Planter er en byhave, hvor du har mulighed for at få en til to plantekasser helt gratis. I byhaven bliver der dyrket grøntsager, som fx kartofler, rødbeder, gulerødder, salat, og blomster
til pynt og til insekter. Byhaven finder du ved å-stykket ved Designskolen Kolding. Du kan kontakte gruppen på Facebooksiden 6000 planter for at høre, hvordan du kommer i gang.

Boblberg
Leder du efter en at dele oplevelser med?
En at dyrke motion med? En læsemakker? En ekstra frivillig til din forening? På boblberg.dk kan du finde andre, der deler dine interesser i Kolding.

Green Kolding
Green Kolding er en ungdomsaktivistisk gruppe, der har til hensigt at gøre Kolding grønnere.


Super Sund Studieby
Super Sund Studieby arrangerer sportsaktiviteter for byens studerende til SU-venlige priser. Hold øje inde på Studieby Sund Studiebys Facebookside.