WEEKEND CELEBRATION i Campus Kolding

Created: 14. februar 2023
Om du går på IBA, UCSyd, Designskolen eller SDU så sæt et stort ✖️ i kalenderen fredag d. 3 marts, hvor Studenternetværket inviterer til "Weekend Celebration" 🎉 i Campus.
Studenternetværket inviterer til en dag spækket med spændende tiltag for alle studerende og campusansatte.
På dagen får vi bl.a. besøg af Hardeep Dhanjal og Mark Le Fêvre. Hardeep giver et skræddersyet intenst motivationsoplæg om livets op- og nedture - et foredrag, som giver stof til eftertanke og kan bruges både til studiet, karrieren og privat. Senere på aftenen går Mark Le Fêvre på scenen og underholder i en halv time.

Allans pølsevogn 🌭 stiller sin fine vogn op ude foran Ubåden og langer pølser og brød ud hele aftenen, dette er dog med egenbetaling så husk MobilPay eller en mønt. 💸
Program:
Kl. 14:00 Kom og få en øl i Ubåden (SDUs fredagsbar)
Kl. 14:15 Bingo med FEDE Præmier
Kl. 15:15 Pause + Allans Pølsevogn åbner foran Ubåden
Kl. 15:45 Villy Søvndahl byder velkommen til et fælles Campus.
Kl. 16:00 Hardeep Dhanjal: "Find your greatness"
Kl. 17:00 Pause
Kl. 17:20 Mark Le Fevre
Kl. 18:00 Tak for denne gang, Ubåden holder stadig åben
Kl. 20:00 Allans Pølsevogn lukker
Kl. 02:00 Ubåden lukker
OBS. Husk studiekort eller anden form for bevis på, at du er studerende eller ansat i Campus Kolding. Det er din "entre-billet". Vagterne kan finde på at tage stikprøvekontroller. 
Kort om Hardeep Dhanjal:
"En Danmarks absolut dygtigste motivations speakere. Hans evne til at styrke menneskers mentale tilstand, og skabe positiv forandring i organisationer har ført til, at han i dag er efterspurgt af nogle af verdens største virksomheder. Hardeep har blandt andet leveret sine budskaber til over 300 globale ledere fra hele verden, der blev samlet til et event i Istanbul Tyrkiet."
Kort om Mark Le Fêvre:
"Mark le Fêvre debuterede i 2019 med One-man showet BØVL. Showet solgte 20.000 billetter, og fik en seks-stjernet anmeldelse med ordene ”Veloplagt, veldrejet og skarpt”. Han blev nomineret som ”Årets Komiker” til Zulu Comedy Galla i 2019 – en fantastisk start på karrieren.
”Og mit kommende show bliver heller ikke så tosset endda” – siger Mark le Fêvre."