Tour de France fest på Campus - Hyldest til Kasper Asgreen

Created: 02. juli 2022
Tour de France fest på Campus - Hyldest til Kasper Asgreen d. 3 juli kl 11.00

Kom og hyld Koldings egen Kasper Asgreen, når Tour de France-rytterne den 3. juli suser gennem Kolding. Vi samles til tour-fest på Campus-pladsen, som ligger midt i byen lige ud mod Buen.

Som det eneste sted på selve ruten gennem Kolding kan du her følge på tæt hold, når tour-karavanen og alle rytterne passerer, samtidig med at du kan følge hele løbet på storskærm.

Det foregår fra klokken 11.00 til 17.30 på Campus-pladsen, Universitetsparken 1. Her vil Campus Kolding, Syddansk Universitet, IBA Erhvervsakademi Kolding, Designskolen Kolding, UC Syd og Jazz i Trekanten invitere alle til Tour de France-fest.

Inden feltet passerer ad Buen kan alle male en hyldest med farvekridt til den lokale cykelhelt, Kasper Asgreen, ude på asfalten.

I løbet af dagen vil der være masser af live-jazz, og på pladsen er der arrangeret forskellige aktiviteter, så du blandt andet kan fremstille dit helt eget heppeudstyr, få repareret din cykel af Repair Cafe, spille volley og petanque. Desuden kan du se plakater, designet af franske og danske studerende på Designskolen Kolding og École Intuit Lab i Paris. Plakaterne hylder cykling og illustrerer, at det er vigtigt at få Danmark op på de to hjul og bygge bro mellem danske og franske designstuderende. Plakaterne vil også blive udstillet på La Bastille, når Tour de France når til Paris.

Desuden sender P4 live fra Campus pladsen til hele Danmark med deres program "P4 elsker turen".

Vi har også sørget for, at du kan købe mad og drikke under eventet, så kom tidligt og nyd dagen på Campus-pladsen. Der er også adgang til toiletter på IBA.

Link til facebook eventet.

 

Tour program:
ca. kl. 12:30: Karavanen passerer campusområdet
ca. kl. 14:30: Løbet passerer campusområdet
ca. kl. 17:15: Mål i Sønderborg

 

Musikprogram for dagen:
11:00: scenen åbner med DJ
12:00: U.I.A. spiller psykedelisk kraut-rock
14:00: Musik på åen fra JazzFlåden
15:30: Live Soundtrack

 

Om bandene:
U.I.A:
U.I.A er en instrumental psykedelisk kraut-rock trio fra København. Med stærke rytmiske passager og ambiente universer fører de lytteren gennem en dynamisk og spændende koncertoplevelse.

U.I.A består af:
Mads Nørgaard - guitar
Anton Langebæk - bas
David Besiakov - trommer

 

Live Soundtrack:
Kom og oplev hvordan det lyder musikalsk, når den hurtigste mand cykler over målstregen i Sønderborg.
Til 3. etape af Tour de France vil der nemlig blive improviseret et live soundtrack til etapen. Bandet vil i nuet fortolke løbets udvikling gennem musikken. Koncerten vil dermed udvikle sig i symbiose med cykelløbet og blive både vild, smuk, kaotiske, i varierende tempi og dramatiske ligesom etapen. Til koncerten vil bandet improvisere fra kl.15.30 til rytterne er i mål. Imens kan rytternes præstationer følges på storskærm, så dette stykke dansk cykelhistorie og improvisationsmusik vil smelte sammen.
Det cykel-improviserende band består af fire unge stærke navne fra den danske jazzscene, hvor af flere af dem var blandt prismodtagerne og de nomineret ved DMA Jazz 2021.

Line up:
Maria Dybbroe (saxofon)
Isak Schiødt (saxofon)
Alfred Lykke (guitar)
Laurits Schmidt (trommer)